Stop udgivelser, please

Share

Jeg skriver om et mega aktuelt emne. Innovation behandles i forskningsrapporter, evalueringsrapporter, tidskriftsartikler osv., og jeg kan slet ikke følge med og synes, det er virkelig svært at sige stop for ny læsning og nye tilføjelser i specialet. Mit speciale vokser og vokser – jeg troede lige, jeg havde styr på det med 20 siders reduktion i weekenden, men nej.

Noget andet er, at jeg begynder at blive bange for, at mit speciale mister originalitet og legitimitet – tænk, hvis mit speciale overhales inden om af endnu dygtigere menneskers udgivelser, og mit speciale bliver overflødigt eller en gentagelse?

Godt, jeg snart skal aflevere, og alle forskerne snart skal på sommerferie, og før det forhåbentlig har en masse afleveringer fra studerende, som skal bedømmes.

3 Comments

 1. Frederikke
  Posted 15. June, 2012 at 11:05 | Permalink

  Hej Maja,
  Lyder som om, du skriver på en phd snarere end et speciale. Det gjorde jeg også i lang tid. Det gik ikke så godt…
  Nu skriver jeg ‘bare’ et speciale. Det går meget bedre.
  At lave noget helt nyt, fantastisk, banebrydende… Er mere, end et speciale kan rumme – som du også finder ud af, når du får ALT for meget materiale. Man er nød til at stoppe et sted, trække en streg i sandet. Ellers bliver du ikke færdig, men flytter ind i sumpen.
  Så: skriv dit speciale som et pilotprojekt for en phd. Hvis du så er så heldig at kunne søge om sådan én, har du vist, at du allerede ved en masse, og du står lige på spring.
  God arbejdslyst!

 2. majawester
  Posted 18. June, 2012 at 8:43 | Permalink

  Tak for rådet:) Nu er der næsten heller ikke mere tid tilbage, så slut med merlæsning.

  God skrivelyst til dig også!

 3. Posted 19. September, 2013 at 14:53 | Permalink

  Hvis du er har interesse i det, så er kommet en ny innovationsfond, der hedder Horizon 2020 (læs mere om det her: http://innovayt.eu/dk/s%C3%B8g-st%C3%B8tte/horizon2020 ) fra EU som skal afløse FP7.
  VH
  Emma

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*